Over Sei Bellissima

Over ons

Onze toewijding aan schoonheid gaat verder dan het oppervlak. Leer ons kennen en ontdek waarom bij Sei Bellissima, elk detail telt.

Waarom wij?

\
Ontdek wat Sei Bellissima uniek maakt in de wereld van schoonheid

Passie voor Perfectie

Onze missie

Bij Sei Bellissima geloven we dat schoonheid meer is dan huid diep. Onze missie is om elke klant te helpen hun innerlijke schoonheid naar buiten te brengen door middel van kunstzinnige, nauwkeurige en kwalitatieve permanente make-up. We zijn vastbesloten om een vertrouwde en veilige omgeving te bieden waar elke klant zich gewaardeerd en begrepen voelt.

Waar Jouw Schoonheid en Onze Dromen Samenkomen

Onze visie

Onze visie is om de toonaangevende bestemming in Amersfoort te zijn voor iedereen die naar permanente make-up oplossingen zoekt. We streven ernaar om voortdurend de nieuwste technieken en producten te omarmen en tegelijkertijd een warme en persoonlijke ervaring voor elke klant te waarborgen. Bij Sei Bellissima zien we schoonheid als een samenspel tussen zelfvertrouwen, uitstraling en vakmanschap.

Veelgestelde vragen

  Wat zijn de kosten van de behandelingen?

  De kosten variëren afhankelijk van de specifieke behandeling die je kiest. We hebben een prijslijst beschikbaar op onze website, maar je kunt ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of een prijsschatting op maat.

  Zijn de behandelingen bij Sei Bellissima geschikt voor zowel mannen als vrouwen?

  Absoluut! Onze behandelingen zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel mannen als vrouwen. We begrijpen dat schoonheid universeel is en we zijn er trots op diensten aan te bieden die iedereen helpen zich zelfverzekerd en verzorgd te voelen.

  Werkt Sei Bellissima met duurzame en dierproefvrije producten?

  Ja, wij hechten grote waarde aan ethiek en duurzaamheid. We kiezen onze producten zorgvuldig uit en werken zoveel mogelijk met merken die dierproefvrij zijn en duurzaam geproduceerd worden.

  Kan ik een persoonlijk consult krijgen voordat ik een behandeling kies?

  Natuurlijk! We vinden het belangrijk dat je een behandeling kiest die bij je past. Je kunt altijd een afspraak maken voor een persoonlijk consult, waarbij we je wensen en eventuele zorgen bespreken om de behandeling zo goed mogelijk op jou te kunnen afstemmen.

  Hoe vaak moet ik terugkomen voor onderhoudsbehandelingen?

  De frequentie van onderhoudsbehandelingen hangt af van het type behandeling en je individuele behoeften. Na je eerste behandeling kunnen we een beter idee geven van wat je in de toekomst kunt verwachten.

  Hoe kan ik me het beste voorbereiden op mijn afspraak?

  Afhankelijk van de behandeling die je kiest, kunnen er specifieke voorbereidingsstappen zijn. We zullen je vooraf alle benodigde informatie geven. Over het algemeen is het goed om gehydrateerd te blijven en de huid schoon en vrij van make-up te houden voor je afspraak.

Plan nu je afspraak

Reviews

\
Wat vinden anderen van Sei Bellissima? Lees hieronder hun ervaringen
4,8
170 reviews
 • 🌟🌟🌟🌟🌟

  Zeer perfectionistisch is Lorena!

  Mijn wenkbrauwen zijn heel nauwkeurig getekend voordat ze de powder brows erop ging zetten. Ik heb een tijdje henna brows gedaan maar nu de beslissing genomen om powder brows te nemen. Het is heel mooi geworden en vind het enorm fijn geen wenkbrauw make-up meer te hoeven gebruiken.

 • 🌟🌟🌟🌟🌟

  Heel blij met mijn mooie nieuwe wenkbrauwen 🥰

  Lorena neemt uitgebreid de tijd voor je en maakt het bovendien een fijne en gezellige ervaring. Een aanrader om voor deze salon te kiezen!

 • 🌟🌟🌟🌟🌟

  Ooh wat een fijne behandeling!

  Mn wenkbrauwen zitten er nu mooi op en dat blijft het komende jaar zo! Heel erg blij mee. Al veel complimenten gehad dus dat maakt dat het dus zeker opvalt 🙂 en er mega mooi uit ziet! Lorena is erg vakkundig en legt alles uit wat je wilt weten. Je gaat met een gerust hart liggen en laat je behandelen. Geen twijfel nodig! Deze vrouw weet wat ze doet!

 • 🌟🌟🌟🌟🌟

  I had the best eyebrow experience at a salon ever.

  Lorena is so caring and professional. Not only did she do an amazing job with my brows and eyelash lift but she made a really cozy atmosphere and good company. Highly recommend!

 • Hallo! Ik ben Lorena

  × Stel je vraag via whatsapp