Henna door Sei Bellissima

Henna brows salon in Amersfoort

Laat je verrassen door de eenvoud en het gemak van henna brows. Altijd stralen, zonder dagelijks gedoe.
BROWS AND MORE

Waarom wij?

\
Ontdek wat Sei Bellissima uniek maakt in de wereld van schoonheid

Jouw Schoonheid, Onze Expertise!

Wij zijn je bestemming voor stralende powder brows in Amersfoort.

Plan nu je afspraak
Download aftercare

Waarom Henna Brows?

Henna Brows zijn dé trend in wenkbrauwverzorging. Waarom? Het is een natuurlijk en krachtig alternatief voor traditioneel verven. Zonder ammoniak of waterstofperoxide zorgt deze behandeling voor een diepere, langdurige kleur.

Volle, Expressieve Wenkbrauwen

Wat Henna Brows onderscheidt, is het vermogen om zowel de haren te verven en een mooie afdruk op de huid achterlaat. Hierdoor krijg je vollere, rijkere wenkbrauwen die tot 6 weken hun schoonheid behouden.

Door meer vorm, definitie en kleur die gecreërd worden door de Henna behandeling is deze behandeling ook ideaal voor de diegene die nog twijfelen over Powder Brows omdat op deze manier gewend kan worden.

100% Natuurlijke Kracht

Afkomstig van de historische hennastruik, Lawasonia Inermis, is henna een vertrouwde, natuurlijke bron van kleur. Al sinds 3500 v.Chr. wordt deze struik gebruikt voor haar ongeëvenaarde kleureigenschappen, een traditie die vandaag blijft schitteren in de wereld van schoonheidsverzorging.

Reviews

\
Wat vinden anderen van Sei Bellissima? Lees hieronder hun ervaringen
4,8
170 reviews
 • 🌟🌟🌟🌟🌟

  Zeer perfectionistisch is Lorena!

  Mijn wenkbrauwen zijn heel nauwkeurig getekend voordat ze de powder brows erop ging zetten. Ik heb een tijdje henna brows gedaan maar nu de beslissing genomen om powder brows te nemen. Het is heel mooi geworden en vind het enorm fijn geen wenkbrauw make-up meer te hoeven gebruiken.

 • 🌟🌟🌟🌟🌟

  Heel blij met mijn mooie nieuwe wenkbrauwen 🥰

  Lorena neemt uitgebreid de tijd voor je en maakt het bovendien een fijne en gezellige ervaring. Een aanrader om voor deze salon te kiezen!

 • 🌟🌟🌟🌟🌟

  Ooh wat een fijne behandeling!

  Mn wenkbrauwen zitten er nu mooi op en dat blijft het komende jaar zo! Heel erg blij mee. Al veel complimenten gehad dus dat maakt dat het dus zeker opvalt 🙂 en er mega mooi uit ziet! Lorena is erg vakkundig en legt alles uit wat je wilt weten. Je gaat met een gerust hart liggen en laat je behandelen. Geen twijfel nodig! Deze vrouw weet wat ze doet!

 • 🌟🌟🌟🌟🌟

  I had the best eyebrow experience at a salon ever.

  Lorena is so caring and professional. Not only did she do an amazing job with my brows and eyelash lift but she made a really cozy atmosphere and good company. Highly recommend!

 • Veelgestelde vragen

   Hoe lang heb ik plezier van een Henna Brow behandeling?

   De haartjes blijven tot wel 5-6 weken prachtig geverfd dit in tegenstelling met normale wenkbrauwverf dat zal maximaal 2-3 weken zichtbaar zal zijn.

   Mag ik na deze behandeling make-up dragen?

   Ja, make-up mag gewoon gebruikt worden op het gezicht, alleen adviseren wij je de wenkbrauwen de eerste 24 uur na de behandeling niet nat te maken zodat de werking van de verf zijn uiterste werk kan doen.

   Kan je uit meerdere kleuren Henna kiezen

   Jazeker, wij hebben Henna verf beschikbaar in diverse kleuren. Samen kunnen we bespreken wat je wens is betreft de kleur. Wij kijken ook altijd naar je huid en haarkleur om de Henna goed op jou af te kunnen stemmen.

   Hoe kan ik me het beste voorbereiden op mijn afspraak?

   Voordat je naar de salon komt vragen wij de de wenkbrauwen goed schoon en vrij te maken van make-up restjes.

   Werkt Sei Bellissima met duurzame en dierproefvrije producten?

   Ja, wij hechten grote waarde aan ethiek en duurzaamheid. We kiezen onze producten zorgvuldig uit en werken zoveel mogelijk met merken die dierproefvrij zijn en duurzaam geproduceerd worden.

   Ik heb een PPD allergie, kan ik dan wel een Henna behandeling ondergaan?

   Nee, wanneer je een PPD allergie hebt is de henna behandeling helaas niet geschikt voor jou!

   Deze stof wordt in Henna toegvoegd om de kleur zwart te maken.

  Plan nu je afspraak

  Hallo! Ik ben Lorena

  × Stel je vraag via whatsapp