Laat je gezicht waxen bij Sei Bellissima

Gezicht wax salon in Amersfoort

Laat je verrassen door de eenvoud en het gemak van je gezicht waxen. Altijd stralen, zonder gedoe.
BROWS AND MORE

Waarom wij?

\
Ontdek wat Sei Bellissima uniek maakt in de wereld van schoonheid

Jouw Schoonheid, Onze Expertise!

Wij zijn je bestemming voor stralende powder brows in Amersfoort.

Plan nu je afspraak

Perfect Glad Zonder Ongewenste Haartjes

Elk gezicht verdient het om te stralen, en ongewenste haartjes kunnen soms in de weg zitten. Of je nu last hebt van donshaartjes, haartjes op de bovenlip, kin of wangen; wij zorgen voor een glad en fris resultaat.

Onze Behandeling

Bij ons kun je terecht voor het waxen van elk deel van je gezicht. Dankzij onze speciale wax, speciaal ontworpen voor de gevoelige huid, ervaar je minimale ongemakken. Mocht er een beetje roodheid optreden, geen zorgen: dit trekt meestal binnen 20-30 minuten weg.

Waarom Kiezen Voor Onze Salon?

Zelf thuis waxen kan risicovol zijn. Denk aan te warme wax of een verkeerde techniek, waardoor de huid kan irriteren of zelfs beschadigen. Speel op safe en vertrouw op onze deskundige handen. Ons ervaren team staat klaar om jou met de beste zorg en expertise te helpen.

Reviews

\
Wat vinden anderen van Sei Bellissima? Lees hieronder hun ervaringen
4,8
170 reviews
 • 🌟🌟🌟🌟🌟

  Zeer perfectionistisch is Lorena!

  Mijn wenkbrauwen zijn heel nauwkeurig getekend voordat ze de powder brows erop ging zetten. Ik heb een tijdje henna brows gedaan maar nu de beslissing genomen om powder brows te nemen. Het is heel mooi geworden en vind het enorm fijn geen wenkbrauw make-up meer te hoeven gebruiken.

 • 🌟🌟🌟🌟🌟

  Heel blij met mijn mooie nieuwe wenkbrauwen πŸ₯°

  Lorena neemt uitgebreid de tijd voor je en maakt het bovendien een fijne en gezellige ervaring. Een aanrader om voor deze salon te kiezen!

 • 🌟🌟🌟🌟🌟

  Ooh wat een fijne behandeling!

  Mn wenkbrauwen zitten er nu mooi op en dat blijft het komende jaar zo! Heel erg blij mee. Al veel complimenten gehad dus dat maakt dat het dus zeker opvalt πŸ™‚ en er mega mooi uit ziet! Lorena is erg vakkundig en legt alles uit wat je wilt weten. Je gaat met een gerust hart liggen en laat je behandelen. Geen twijfel nodig! Deze vrouw weet wat ze doet!

 • 🌟🌟🌟🌟🌟

  I had the best eyebrow experience at a salon ever.

  Lorena is so caring and professional. Not only did she do an amazing job with my brows and eyelash lift but she made a really cozy atmosphere and good company. Highly recommend!

 • Veelgestelde vragen

   Zijn de behandelingen bij Sei Bellissima geschikt voor zowel mannen als vrouwen?

   Absoluut! Onze behandelingen zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel mannen als vrouwen. We begrijpen dat schoonheid universeel is en we zijn er trots op diensten aan te bieden die iedereen helpen zich zelfverzekerd en verzorgd te voelen.

   Wat zijn de kosten van de behandelingen?

   De kosten variΓ«ren afhankelijk van de specifieke behandeling die je kiest. We hebben een prijslijst beschikbaar op onze website, maar je kunt ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of een prijsschatting op maat.

   Werkt Sei Bellissima met duurzame en dierproefvrije producten?

   Ja, wij hechten grote waarde aan ethiek en duurzaamheid. We kiezen onze producten zorgvuldig uit en werken zoveel mogelijk met merken die dierproefvrij zijn en duurzaam geproduceerd worden.

   Hoe vaak moet ik terugkomen voor onderhoudsbehandelingen?

   De frequentie van onderhoudsbehandelingen hangt af van het type behandeling en je individuele behoeften. Na je eerste behandeling kunnen we een beter idee geven van wat je in de toekomst kunt verwachten.

   Werken jullie met wax voor de gevoelige huid?

   Ja, onze wax is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.

  Plan nu je afspraak

  Hallo! Ik ben Lorena

  × Stel je vraag via whatsapp