Ombre brows door Sei Bellissima

Powder brows salon in Amersfoort

Laat je verrassen door de eenvoud en het gemak van powder brows. Altijd stralen, zonder dagelijks gedoe.
BROWS AND MORE

Waarom wij?

\
Ontdek wat Sei Bellissima uniek maakt in de wereld van schoonheid

Jouw Schoonheid, Onze Expertise!

Wij zijn je bestemming voor stralende powder brows in Amersfoort.

Plan nu je afspraak
Download aftercare

Jouw Droomwenkbrauwen

Stel je voor: elke ochtend wakker worden met de perfecte wenkbrauwen. Met Ombre Powder Brows is het mogelijk! Deze innovatieve techniek biedt jou een natuurlijke look met meer definitie waar je jarenlang van geniet.

Vertrouwd Door Velen

Je bent niet de enige die deze schoonheidstransformatie overweegt. Meer dan duizenden vrouwen hebben de sprong al gewaagd en zijn verliefd geworden op hun resultaten en de tijd die het elke dag bespaart omdat wenkbrauw make-up verleden tijd is.

Wat Zijn Powder Brows?

Als de nieuwste ster aan het PMU-firmament, maakt Powder Brows gebruik van een geavanceerd PMU-apparaat dat pigment subtiel als kleine pixels in de huid inbrengt. Het resultaat? Wenkbrauwen die lijken alsof ze zorgvuldig met wenkbrauwpoeder zijn ingekleurd. Van een donkere staart tot een licht front, deze techniek biedt een vlekkeloze overgang voor een natuurlijke uitstraling.

Voor Iedereen

Ombre Powder Brows zijn geschikt voor ieder huidtype en alle leeftijden! Door deze techniek kan iedereen plezier hebben van prachtige wenkbrauwen.

Reviews

\
Wat vinden anderen van Sei Bellissima? Lees hieronder hun ervaringen
4,8
170 reviews
 • ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ

  Zeer perfectionistisch is Lorena!

  Mijn wenkbrauwen zijn heel nauwkeurig getekend voordat ze de powder brows erop ging zetten. Ik heb een tijdje henna brows gedaan maar nu de beslissing genomen om powder brows te nemen. Het is heel mooi geworden en vind het enorm fijn geen wenkbrauw make-up meer te hoeven gebruiken.

 • ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ

  Heel blij met mijn mooie nieuwe wenkbrauwen ๐Ÿฅฐ

  Lorena neemt uitgebreid de tijd voor je en maakt het bovendien een fijne en gezellige ervaring. Een aanrader om voor deze salon te kiezen!

 • ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ

  Ooh wat een fijne behandeling!

  Mn wenkbrauwen zitten er nu mooi op en dat blijft het komende jaar zo! Heel erg blij mee. Al veel complimenten gehad dus dat maakt dat het dus zeker opvalt ๐Ÿ™‚ en er mega mooi uit ziet! Lorena is erg vakkundig en legt alles uit wat je wilt weten. Je gaat met een gerust hart liggen en laat je behandelen. Geen twijfel nodig! Deze vrouw weet wat ze doet!

 • ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ

  I had the best eyebrow experience at a salon ever.

  Lorena is so caring and professional. Not only did she do an amazing job with my brows and eyelash lift but she made a really cozy atmosphere and good company. Highly recommend!

 • Veelgestelde vragen

   Is deze behandeling geschikt voor iedereen?

   Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en leeftijd.

   Juist de personen met weinig wenkbrauwhaartjes / kleur / definitie en asymmetrische wenkbrauwen zullen zeer veel plezier van het resultaat gaan ondervinden na deze behandeling

   Hoelang duurt de genezing na het plaatsen van de wenkbrauw?

   De genezing zal 2-6 weken duren. De eerste 7 dagen vragen je de wenkbrauwen niet nat te maken en met het douchen goed achterover te hangen. Wil je graag sporten, dat kan maar let wel op met transpireren!

   Zolang er nog korstjes op de wenkbrauwen aanwezig zijn ( dit zal ongeveer tot 14 dagen zijn ) geen cremes of make-up of de behandelde wenkbrauwen smeren!

   Ook is het belangrijk in het gehele genezingsproces niet aan je wenkbrauwen te gaan krabben en de korstjes vooral te laten zitten. Wanneer er kostjes afgekrabd worden zal dit ten koste gaan van het eindresultaat!!

   Kunnen Powder Brows in verschillende kleuren pigment geplaatst worden?

   Jazeker, de kleur van een Powder Brow bepalen wij aan de hand van je huid en haarkleur.

   Hoe kan ik me het beste voorbereiden op mijn afspraak?

   Alvorens de behandeling mag je 24 uur geen koffie of alcoholische dranken nuttigen. Dit zal je bloed verdunnen en kan ons hinder geven tijdens het pigmenteren.

   Gebruik je bloedverdunners? Neem dan altijd even voor de zekerheid contact op met je huisarts of je voor deze behandeling tijdelijk moet stoppen met de medicatie ivm bloedingen.

   Werkt Sei Bellissima met duurzame en dierproefvrije producten?

   Ja, wij hechten grote waarde aan ethiek en duurzaamheid. We kiezen onze producten zorgvuldig uit en werken zoveel mogelijk met merken die dierproefvrij zijn en duurzaam geproduceerd worden.

   Kan ik een persoonlijk consult krijgen voordat ik een behandeling kies?

   Natuurlijk! We vinden het belangrijk dat je een behandeling kiest die bij je past. Je kunt altijd een afspraak maken voor een persoonlijk consult, waarbij we je wensen en eventuele zorgen bespreken om de behandeling zo goed mogelijk op jou te kunnen afstemmen.

   Zijn er bijwerkingen of risico's verbonden aan de behandeling?

   Net als bij elke schoonheidsbehandeling zijn er potentiรซle risico’s, maar deze zijn minimaal en zeldzaam. We zullen tijdens het consult alle mogelijke bijwerkingen en risico’s met je doornemen zodat je een geรฏnformeerde beslissing kunt nemen.

   Hoe vaak moet ik terugkomen voor onderhoudsbehandelingen?

   Na het plaatsen van je nieuwe Powder Brows zal je 2 tot 3 jaar plezier hebben van het resultaat.

   Wij adviseren wel om 1 keer per jaar een Touch-Up Colour Booster behandeling te laten uitvoeren zodat de Powder Brow niet volledig zal vervagen en kosten van een nieuwe set Powder Brows bespaard zullen blijven

    

  Plan nu je afspraak

  Hallo! Ik ben Lorena

  × Stel je vraag via whatsapp